31 Mayıs 2010 Pazartesi

LÖ-SEV



Arkadaşlarımla oynamak, okula gitmek, spor yapabilmek, en önemlisi büyümek istiyorum!
Önce iyileşmek iyileşmek için ise tüm sevdiklerimin yanımda olmasını istiyorum!

İşte böyle diyor miniklerimiz siz de eğer bu miniklerimizin hayallerine kavuşmasını istiyorsanız ve onların bu çağrısını cevapsız bırakmam diyorsanız onlara destek olalım
Tüm dünyada bu konuya dikkat çekebilmek için yapılan 9.Lösemili Çocuklar Haftası 29 Mayıs-4 Haziran tarihlerinde kutlanıyor olacak hepinizin desteklerini bekliyoruz.

Daha ayrıntılı bilgiyi LÖSEV sitesinden alabilirsiniz.

23 Mayıs 2010 Pazar

MILLER FRESHTIVAL



Tadıyla beni kendine bağlayan Miller , yaptığı festivalle de tüm eğlence sevenleri kendine bağlamaya devam edecek gibi gözüküyor.
Bu yıl tarzı müziği ve sahne performansıyla MİKA nın başı çektiği festivalin diğer isimleri ; The Raveonettes, The Phenomenal Handclap Band, Dj Prins Thomas ve Türkiye den indie tarzının başarılı ismi Sakin olacak.
Bu eğlencenin kilitleri saat 14:00 itibari ile başlayarak gece yarısına kadar devam edecek Miller'ında katkısıyla eğlenceden sarhoş olacağımız gece için geri sayım başladı
29 Mayıs 2010 cumartesi günü Küçükçiftlik parkında gerçekleşecek bu fresh mi fresh festivalin biletlerini biletixlerden temin edebilirsiniz

Ayrıntılı bilgi için Miller ın freshtival sitesini hemen tıkla ve öğren http://www.millerfreshtival.com/

16 Mayıs 2010 Pazar

YEMEKLER SIFIR BEDENE KARŞI



Bu çalışmaları gördüğüm an yeni moda anlayışı yemek pornosu üstüne olacak diye geçirdim aklımdan ve yazmaya karar verdim.Modeller sıfır beden olmak için uğraşsa da yemekler onları bırakmıyor ne dersiniz acaba kim kazanır bu savaşı?
Fulvio Bonavia'nun hazırladığı yeni kitabı "A Matter of Taste" bu akımın öncülerinden olucak cinste bence. Haşlanmış brokoliden yaptığı çantalar pirinçten ayakkabılar hamsiden kemerler sarımsaktan böğürtlenden çilekten peynirden diye uzayıp giden aksesuar kombinasyonlarından oluşan bu kitaptan bazı kareleri paylaşıyorum ayrıntı için Fulvio Bonavia nın sitesini takip edebilirsiniz.
Şimdiden Afiyet Olsun =))))






11 Mayıs 2010 Salı

ŞİRİNLERİ TÜRKLER GÖRMELİ !!!



Hepimiz biliriz Şirinler'i.
Ne derdi hikaye başlarken: "..iyi bir çocuk olursanız, belki Şirinler'i bile görebilirsiniz!"
Buradan yola çıkarsak sanırım bunu hak eden yegane toplum biziz =)
Bizim kadar insaflı, saf başka bir toplum var mı acaba diye düşünüyorum.
Birinin gizli sex kayıtları çıkar, ikinci gün ailesini aldattığı düşünülmez, destek olunur; mağdurdur ne de olsa.Ona zavallı denir,
Biri çuvalla parayı götürür ama devlet rakip gördü el koydu mallara denir onlar yurt dışında parayı yerken biz burada birbirimizi yeriz.
Birileri çocuklara tecavüz eder "Biz aramızda çözdük." denir, olay kapatılır.
Sence de hak etmedik mi, ne dersin? Şirine'ye köyün yollusu, Şirin Baba'ya ensest desek bile biz hak ettik onları görmeyi; buradan yetkililere sesleniyorum! =)