29 Nisan 2010 Perşembe

KADRAJIN ADIDAS OLSUN



Adidas Originals Street Party
desem 15 mayısta Karaköy Limanı Antrepolarında desem yeterli olur sanırım.Yok olmaz dersen al sana birazda ayrıntı;
Murat Uncuoğlu, Gökçe Özer, Tan Atalar gibi müzisyenlerin yanı sıra Türkiye de ilk kez sahne alacak elektronik müziğin başarılı dj leri Mylo ve New Young Pony Club ta 14:00 - 02:00 arası bize eşlik edecekler.
Bu da yetmez derseniz eğlenceye daha da katılmak için düzenlenen fotograf yarışmasına katılabilir eğlenceni daha da katlayabilirsin buradan ayrıntılara ulaşabilirsin.
E hadi o zaman az laf çok iş kap makinanı koş sokaklara Adidas seni çağırıyor =)

GAGA CINDY AIDS



Pop Divaları Lady Gaga ve Cyndi Lauper, M-A-C Kozmetiğinin Viva Glam kampanyasının yeni yüzleri oldular.
Tüm yıl boyunca satılacak olan 2 renk rujdan elde edilecek tüm gelir HIV/AIDS ile yaşayan insanlara destek olmak için kurulan fona aktarılacak.
M.A.C çalışmalarının sonuçlarına göre, beş Amerikan kadınından üçü asla HIV testi olmamakta (%55)
ve %78’i cinsel birleşme esnasında prezervatif kullanmamaktadır.
Sen de destek olmak istersen M.A.C şubelerine koş hem güzel dudaklarla dikkat çek
hem de kampanyaya verdiğin destekle HIV in tehlikesine dikkat çek
UNUTMA SEN DE BEN DE BİR GÜN HIV OLABİLİRİZ KORUN VE KORU!

23 Nisan 2010 Cuma

SEVİN ÖVÜN EĞLEN GÜLDÜR



İçimizdeki çocuk büyümesin hepimizin bayramı kalsın 23 NİSAN.
Sevinsin çocuklar övünsün büyükler
Sevindirelim sevinelim her gün yapamıyorsak da
en azından bugün güldürelim yüzlerini miniklerin
23 NİSAN KUTLU OLSUN =)

21 Nisan 2010 Çarşamba

OTUR BABAM OTUR




Tasarımın eskiden esinlenerek geliştirip daha cazip hale getirmesini seviyorum kullandığımız ürünleri.
Şöyle ki Vitra üşenmemiş gitmiş tasarımcı Alejandro Aravena
ile anlaşarak İpad için de çok kullanışlı olan oturma bantlarını geliştirmiş. Yüzyıllardır zaten Hintliler tarafından kullanılan bu basit sistem şimdi daha eğlenceli hale gelmiş, iki büklüm oturulur mu diyenlere dip not bu basit kumaş sayesinde sırt ve vücut sabitleştirilip gerilimi azaltıyormuş

18 Nisan 2010 Pazar

BAHAR KORÇAN

........................

Bahar Korçan,yaratıcı dünyasını ve çalışmalarını sunduğu bir kitapla çıktı karşımıza bu sefer. Koleksiyon kitabı niteliğindeki bu özel tasarım ile şiirlerini, masallarını, çizimlerini, notlarını, resimlerini, hatıralarını gözümüze sokuyor sanki.
Eğer modaya tasarıma ilgi duyuyorsanız bu kitabı kesinlikle edinmelisiniz
Afiyet Olsun =)






12 Nisan 2010 Pazartesi

UNUTMA BAHARI



Hani kutladık ya baharın gelişini geçenlerde, atladık ya ateşlerin üstünden anlamasak da niye olduğunu alışkanlıktır küçüklükten. Dilekler tuttuk çapullar bağladık ağaçlara medet umduk güzel düşünüp güzel olsun diye dualarımızı yaydık evrene.Her bahar aşık olduk biz çocuklar gibi oynadık çimlerde sahilde sokaklarda.Neden mi söylüyorum yazıyorum bunları? Unutma diye hayatın güzelliklerini inadına tüm çirkinliklere olumsuzluklara...

10 Nisan 2010 Cumartesi

YOLDAŞ MODASI // EIN TRAUM IN ERDBEERFOLIE



Film Festivalinde Marco Wilms in YOLDAŞ MODASI nı izledim dün arkadaşımla.Doğu Berlindeki modacıların ve bohemlerin hiç bilmediğimiz dünyasını bize aralamıştı hem de ne aralama kendimi içinde bulduğum filmde verilen olaylar izlediğim hayatlar bana çalışma başarma azmi verdi izlenmesi gerek, üşenme kaldır kıçını! ve bir şekilde bu filme ulaş ve sen Sabrine hep benle olcaksın nasıl güzel bir kadındın sen öyle çılgın bir modacıyken mahallemizin gelinlikçisine dönüşsende öylesin

İyi Seyirler

3 Nisan 2010 Cumartesi

EMEK SİNEMASI KAPATILMASIN !!!



Hiç bir geçmişim anım yok Emek Sinemasında ama yine de yıkılıp yerine alışveriş merkezi yapılacağı iddialarını duymak hoşuma gitmedi.Tüketmeye gün geçtikçe alışmış bir millet olarak güzel değerlerimizi gözü kapalı tüketmekte sınır tanımıyoruz, eğer siz bu gruba dahil etmiyorsanız kendinizi halen varsa hayalleriniz anılarınız değerleriniz siz de Emek Sinemasının ayakta kalabilmesi için destek olun.ŞURADAKİ adresten online destek olabilir ayrıca bu akşam başlıycak olan alternatif film festivaline katılarak hem güzel zaman geçirip hem de somut destek olmuş olursunuz.